posvojime

nakupi-iz-srca

Prijava na noviceDruštvo za zaščito živali Ljubljana
ZA BUČA
There are no translations available.

Sedim za računalnikom in opazujem moje kosmate razvajence, ki poležavajo na stolih, kavču ali v svojih košaricah. Niti sanja se jim ne, kako jim je lepo, ker jim je toplo, ker jih nihče ne preganja in ker nikoli niso lačni. S tem se ne obremenjujejo tako kot jaz, so samo zadovoljni, da so tam kjer so.

mucki-foto_16973962_16973964_17539158
Nežen in prijazen Buč (Foto: Slavica Červinski)


Mnogo jih ni te sreče. Tavajo dneve in noči po ulicah, se skrivajo v grmovju, kanalih, za smetnjakih ali kleteh. Begajo iz enega konca na drugega, da se izognejo vsem mogočim nevarnostim, medtem ko iščejo kaj užitnega za v kruleči trebušček.
 
Nakupi iz srca za vsak žep
There are no translations available.

Odločili smo se, da vas v jesenskih dneh razveselimo in razglasimo razprodajo artiklov iz društvene spletne trgovine Nakupi iz srca! Super razprodaja traja do 31. decembra 2011 oziroma do razprodaje zalog!

 

 

eko-majica-zm
Muhaaaa! (foto: Nakupi iz srca, DZZZ LJ)

 

 
Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo
There are no translations available.

V mesecu oktobru je OrCa, cruelty free trgovina, organizirala brezplačno predavanje na temo zmote in resnice o vegetarijanski prehrani. Predavanje je doživelo resnično izjemen odziv, zato so se odločili, da predavanje ponovijo, zato vas v soboto, 21.11.2009, z veseljem vabimo na brezplačno predavanje »Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo«.

ali_je_meso_res_nujno_zlo
Ali je meso res nujno zlo? (Foto: Petra Mohar)
 
Druga foto delavnica z Ano Gregorič bo v LJ
There are no translations available.

Se spomnite fotografskega natečaja Živali v urbanem okolju? Še je čas, da se ga udeležite in obiščete katero od fotografskih delavnic z Ano Gregorič po Sloveniji! Več informacij v novički :)

 

plakat_tecaj_web_forumi
Oblikovanje: Ana Gregorič
 
Smo res nemočni?
There are no translations available.

Mucek po imenu Robert. Njegova zgodba se dogaja daleč od nas na drugem koncu sveta. Njegov dom je ameriška univerza v državi Utah, kjer biva v laboratoriju. V lobanjo ima navrtano luknjo, skozi katero so napeljane elektrode, ki merijo njegove možganske aktivnosti.

robert_070
Robert ima skozi luknjo v lobanji vstavljene elektrode. (Foto: peta.org)

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 58
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)

Kontakt

DZZŽ LJ
p.p. 4733
1001 Ljubljana

041 751 722

info@dzzz.si
TRR: 05100 8010655733
bull