posvojime

nakupi-iz-srca

Prijava na noviceDruštvo za zaščito živali Ljubljana
ZA BUČA
There are no translations available.

Sedim za računalnikom in opazujem moje kosmate razvajence, ki poležavajo na stolih, kavču ali v svojih košaricah. Niti sanja se jim ne, kako jim je lepo, ker jim je toplo, ker jih nihče ne preganja in ker nikoli niso lačni. S tem se ne obremenjujejo tako kot jaz, so samo zadovoljni, da so tam kjer so.

mucki-foto_16973962_16973964_17539158
Nežen in prijazen Buč (Foto: Slavica Červinski)


Mnogo jih ni te sreče. Tavajo dneve in noči po ulicah, se skrivajo v grmovju, kanalih, za smetnjakih ali kleteh. Begajo iz enega konca na drugega, da se izognejo vsem mogočim nevarnostim, medtem ko iščejo kaj užitnega za v kruleči trebušček.
 
Nakupi iz srca za vsak žep
There are no translations available.

Odločili smo se, da vas v jesenskih dneh razveselimo in razglasimo razprodajo artiklov iz društvene spletne trgovine Nakupi iz srca! Super razprodaja traja do 31. decembra 2011 oziroma do razprodaje zalog!

 

 

eko-majica-zm
Muhaaaa! (foto: Nakupi iz srca, DZZZ LJ)

 

 
Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo
There are no translations available.

V mesecu oktobru je OrCa, cruelty free trgovina, organizirala brezplačno predavanje na temo zmote in resnice o vegetarijanski prehrani. Predavanje je doživelo resnično izjemen odziv, zato so se odločili, da predavanje ponovijo, zato vas v soboto, 21.11.2009, z veseljem vabimo na brezplačno predavanje »Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo«.

ali_je_meso_res_nujno_zlo
Ali je meso res nujno zlo? (Foto: Petra Mohar)
 
Usklajevalni sestanek o spremembah in dopolnitvi Uredbe o določitvi divjadi in lovnih dob
There are no translations available.

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je v začetku letošnjega leta prejelo predlog za spremembo in dopolnitev Uredbe o določitvi divjadi in lovnih dob, ki so ga oblikovali Lovska zveza Slovenije, Zavod za gozdove Slovenije in Erico d.o.o.. Omenjene organizacije so med drugim predlagale spremembe lovnih dob in uvrstitev nekaterih vrst prostoživečih živali med lovno divjad.

 

divjad
Obstoječi seznam lovnih vrst bi bilo treba znova pregledati. (Vir: arhiv DZZŽ LJ)
 
Smo res nemočni?
There are no translations available.

Mucek po imenu Robert. Njegova zgodba se dogaja daleč od nas na drugem koncu sveta. Njegov dom je ameriška univerza v državi Utah, kjer biva v laboratoriju. V lobanjo ima navrtano luknjo, skozi katero so napeljane elektrode, ki merijo njegove možganske aktivnosti.

robert_070
Robert ima skozi luknjo v lobanji vstavljene elektrode. (Foto: peta.org)

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 59
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)

Kontakt

DZZŽ LJ
p.p. 4733
1001 Ljubljana

041 751 722

info@dzzz.si
TRR: 05100 8010655733
bull