posvojime

nakupi-iz-srca

Prijava na noviceDruštvo za zaščito živali Ljubljana
ZA BUČA
Sedim za računalnikom in opazujem moje kosmate razvajence, ki poležavajo na stolih, kavču ali v svojih košaricah. Niti sanja se jim ne, kako jim je lepo, ker jim je toplo, ker jih nihče ne preganja in ker nikoli niso lačni. S tem se ne obremenjujejo tako kot jaz, so samo zadovoljni, da so tam kjer so.

mucki-foto_16973962_16973964_17539158
Nežen in prijazen Buč (Foto: Slavica Červinski)


Mnogo jih ni te sreče. Tavajo dneve in noči po ulicah, se skrivajo v grmovju, kanalih, za smetnjakih ali kleteh. Begajo iz enega konca na drugega, da se izognejo vsem mogočim nevarnostim, medtem ko iščejo kaj užitnega za v kruleči trebušček.
 
Nakupi iz srca za vsak žep

Odločili smo se, da vas v jesenskih dneh razveselimo in razglasimo razprodajo artiklov iz društvene spletne trgovine Nakupi iz srca! Super razprodaja traja do 31. decembra 2011 oziroma do razprodaje zalog!

 

 

eko-majica-zm
Muhaaaa! (foto: Nakupi iz srca, DZZZ LJ)

 

 
Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo
V mesecu oktobru je OrCa, cruelty free trgovina, organizirala brezplačno predavanje na temo zmote in resnice o vegetarijanski prehrani. Predavanje je doživelo resnično izjemen odziv, zato so se odločili, da predavanje ponovijo, zato vas v soboto, 21.11.2009, z veseljem vabimo na brezplačno predavanje »Razlogi za uživanje mesa in zakaj ne držijo«.

ali_je_meso_res_nujno_zlo
Ali je meso res nujno zlo? (Foto: Petra Mohar)
 
Čarobna stojnica na Vrhniki

Čarobna za vse nas in zanje, saj vsem prinese veliko lepega. Letos je naša jesensko-zimska stojnica postavljena na Vrhniki, kjer se prvič srečamo 30. novembra, drugič pa 21. decembra 2013. V soboto, 21. decembra, smo pa tudi na božičnem sejmu creARTes na Ježici. Juhu, december je tu!

 

praznicna_stojnica
Letos se vidimo na Vrhniki! (Vir: arhiv DZZŽ LJ)
 
Smo res nemočni?
Mucek po imenu Robert. Njegova zgodba se dogaja daleč od nas na drugem koncu sveta. Njegov dom je ameriška univerza v državi Utah, kjer biva v laboratoriju. V lobanjo ima navrtano luknjo, skozi katero so napeljane elektrode, ki merijo njegove možganske aktivnosti.

robert_070
Robert ima skozi luknjo v lobanji vstavljene elektrode. (Foto: peta.org)

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

stran 9 od 59
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)

Kontakt

DZZŽ LJ
p.p. 4733
1001 Ljubljana

041 751 722

info@dzzz.si
TRR: 05100 8010655733
bull