zapsa

 nakupi-iz-srca

 

Koledar dogodkov

Januar 2019
N P T S Č P S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

DZZŽLJ E - NOVICE

Prijavite se na e-novice
DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI LJUBLJANA
na povezavi: KLIK
Finančna in materialna pomoč društvu
FINANČNO NAM LAHKO POMAGATE:

  • z nakupom naših izdelkov
To lahko storite na prireditvah, kjer postavimo našo stojnico, ali pa prek spletne prodaje Nakupi iz srca. Nekatere predmete za prodajo izdelujemo sami, druge nam kdo podari, spet tretje damo izdelati in potiskati. Do sedaj smo prodajali koledarje, voščilnice, skodelice, majice, eko vrečke, dežnike, mačje kroglice, okrasne magnetke, izdelke iz slanega testa, prtičke in še kaj bi se našlo. Ves čas si prizadevamo, da širimo nabor izdelkov.

  • s prostovoljnimi prispevki (posamezniki)
Nakažete jih na naš račun, odprt pri Abanka Vipa d.d. (05100 - 8010655733), ali jih oddate v zbiralne skrinjice na prireditvah, kjer smo prisotni s stojnico. Za vsak prispevek lahko na željo dobite potrdilo o vplačilu, znesek donacije pa lahko uveljavljate kot davčno olajšavo. Za potrdilo o prispevku, ki ste nam ga nakazali, nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , za prispevke, ki jih vržete v hranilnik na stojnici, pa vam ga lahko napišemo kar takoj.

 


  • s sponzorstvi ali donacijami (podjetja)
Veseli bomo kakršnekoli finančne ali materialne pomoči, pa tudi drugih oblik podpore (oglaševanje, tiskanje ipd.). Najbolj veseli bi bili rednih mesečnih prilivov v določenem znesku, saj nam tak način omogoča izvedbo dolgoročnejših projektov in učinkovitejše načrtovanje odhodkov. Povsem zadovoljni pa smo tudi z enkratnimi donacijami. Tudi te so veliko priznanje našemu delu in dokaz, da tudi vodilni v raznih podjetjih cenijo naša prizadevanja. Podjetja lahko prav tako uveljavljajo davčno olajšavo z donacijami našemu društvu! Seveda vse podpornike uvrstimo na našo stran: Kdo nas že podpira?

  • z namenitvijo dela dohodnine
Na seznamu upravičencev do namenitve dela dohodnine za donacije smo seveda tudi mi - Društvo za zaščito živali Ljubljana, Rusjanov trg 5, Ljubljana. Zdaj nam lahko vsi podporniki in člani namenite do 0,5 % dohodnine, ki jo plačate državi. Tudi če ste svojo zahtevo za namenitev dela dohodnine že oddali, jo lahko kadarkoli spremenite oziroma podate tudi prek sistema eDavki ter pisno ali ustno na zapisnik pri davčnem organu. Več o tem si lahko preberete tukaj.

  • s plačilom članarine ali podpore
Čeprav smo novih članov veseli predvsem zaradi svežih delovnih moči, tudi plačane članarine ali podpore veliko pripomorejo k finančni stabilnosti društva, ki je nujna za ohranitev vseh obstoječih akcij in projektov društva in nam postopoma omogoča načrtovanje novih.

 

MATERIALNO NAM LAHKO POMAGATE:


  • z zbiranjem starega papirja
Pomagate nam lahko tudi z zbiranjem starega papirja. Tekom celega leta ga lahko oddate v poslovalnicah podjetja Gorenje Surovina, dvakrat letno pa organiziramo zaključno akcijo zbiranja papirja, kjer lahko obiščete našo stojnico, poklepetate z nami, sodelujete v nagradni igri in mnogo več. Akciji organiziramo prvo soboto v juniju in prvo soboto v oktobru, od 8h do 18h pred Centrom Spar Vič v Ljubljani. Točen datum vedno objavimo med novicami.
.
  • z donacijo hrane in opreme za živali
Hrano zbiramo na nekaterih prireditvah (predvsem na tistih, kjer je prizorišče lahko dostopno z avtomobilom in tako ni dodatnih zapletov pri odvažanju). Najbolj veseli smo hrane za mačke, a z veseljem sprejmemo tudi hrano za pse in vsakršno opremo (povodce, ovratnice, ležišča, igrače, transporterje, posode itd). Oprema je lahko tudi rabljena, hrana pa naj bi bila originalno zapakirana. Zbrano nato podarimo enemu od zavetišč, s katerimi društvo sodeluje.

  •  z donacijo materialov, ki jih potrebujemo pri izvajanju otroških delavnic
Sem prištevamo predvsem razna barvna pisala (barvice, fluomastre), papirje večjih ali manjših formatov, lepilo, škarje, das-maso itd. Prav vseh pripomočkov bomo zelo veseli.
 
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)

4% od nakupa za DZZŽ LJ

Zoohit_logo
      

Kontakt

DZZŽ LJ
p.p. 4733
1001 Ljubljana

041 751 722

info@dzzz.si
TRR: 05100 8010655733

bull

 DOHODNINA