zapsa

 nakupi-iz-srca

 

Koledar dogodkov

Januar 2019
N P T S Č P S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

DZZŽLJ E - NOVICE

Prijavite se na e-novice
DRUŠTVA ZA ZAŠČITO ŽIVALI LJUBLJANA
na povezavi: KLIK
Praznovanje 10. rojstnega dne Zavetišča Ljubljana
Nedelja, 07 Oktober 2012 15:53

Na svetovni dan živali, 4. oktobra, smo se z veseljem odzvali vabilu Zavetišča Ljubljana na praznovanje 10. obletnice njihovega delovanja. Skupaj s Kosovirjem, zavodom za oskrbo in pomoč živalim ter osveščanje in z Društvom za pomoč prostoživečim mačkam Mačjelovka smo vsem povabljenim in ostalim obiskovalcem predstavili svoje delovanje in z vsakim prav prijetno poklepetali.

 

dzzz-macjelovka
Vesel klepet med članicama DZZŽ LJ in društva Mačjelovka. (Foto: Nataša Lokar)

 

 

Obiskalo nas je nemalo štirinožcev, večinoma nekdanjih varovancev Zavetišča Ljubljana. Med njimi tudi čudovita psička Čara, ki je bila posvojena pred 10 leti, prav na začetku delovanja zavetišča.

 

 

cara2_m
Oskrbnica Urša pozdravlja psičko Čaro, posvojeno v Zavetišču Ljubljana na začetku njegovega delovanja. (Foto: Nuša Miklavec)

 

 

gmajnicar_2
Nekdanji varovanec zavetišča Iko je resnično prvak, saj je pred 14 dnevi na olimpijadi v Rally obedienceu v Italiji dobil medaljo. (Foto: Nuša Miklavec)

 

 

Na naši stojnici ste lahko izbirali med različnimi artikli iz spletne trgovine Nakupi iz srca, podpisovali peticijo proti testiranju na živalih za kozmetične namene ali pa nam namenili del dohodnine.

 

 

podpisi2
Podpisovanje peticije proti testiranju na živalih. (Foto: Anča Opeka)

 

 

dzzzlj-nakupi
Izdelki iz spletne trgovine Nakupi iz srca. (Foto: Nuša Miklavec)

 

 

Na stojnici smo z vašo pomočjo s prodajo izdelkov iz društvene spletne trgovine zbrali 143,40 EUR in 26,52 EUR prostovoljnih prispevkov. Radi bi se zahvalili vsem, ki podpirate naša prizadevanja, ki vam ni vseeno in ste nas obiskali na ta lep sončen dan. Upamo in želimo si, da se tudi ob naslednji priložnosti srečamo v čim večjem številu.

 

 

hajdinjak
Z nakupom majice "Huda zver" je zavodu Kosovir izkazal podporo tudi vodja Zavetišča Meli Center. (Foto: Nataša Lokar)

 

 

Nepričakovano je imelo Društvo za zaščito živali Ljubljana še dodaten razlog za veselje, saj smo bili prejeli posebno zahvalo za prispevek k razvoju Zavetišča Ljubljana.

 

 

priznanje
Priznanje, na katero smo zelo ponosni. (Foto: Nataša Lokar)

 

 

Prav tako nas radosti in nam daje še večji zagon uspešno in predvsem prijetno sodelovanje z zavodom Kosovir in Društvom za pomoč prostoživečim mačkam Mačjelovka.

 

 

natasa-macjelovka
Medsebojno sodelovanje ...
 
kosovir
... je ključnega pomena. (Foto: Nataša Lokar)

 

 

Nenazadnje gre zahvala celotni ekipi Zavetišča Ljubljana za povabilo in prijetno druženje. Še naprej vam želimo uspešno delovanje, ki naj ga zaznamuje čim več lepih in srečnih trenutkov.

 

 

s_priznanji
Vodja Zavetišča Ljubljana Marko Oman v družbi članic Društva za zaščito živali Ljubljana in Društva za pomoč prostoživečim mačkam Mačjelovka. (Foto: Zavetišče Ljubljana)

 

 

Anča Opeka in Nataša Lokar

 
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)

4% od nakupa za DZZŽ LJ

Zoohit_logo
      

Kontakt

DZZŽ LJ
p.p. 4733
1001 Ljubljana

041 751 722

info@dzzz.si
TRR: 05100 8010655733

bull

 DOHODNINA